Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata, burnita si polei 16 februarie 2015

COD GALBEN: Ceata, burnita si polei 16 februarie 2015

Intre orele 07:00 si 10:00, local in judetul Harghita, inclusiv drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. 

Intre 08:00 10:00, local in judetele Iasi, Vaslui si Suceava se vor semnala depuneri de polei. 

Intre orele 08:40 si 10:00, local in judetele Neamt si Bacau se semnala burnita si ploaie care determina depuneri de polei. 
 
Avertizarea cod galben de ceata, burnita si polei a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila pana la ora 10:00.  

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.