Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Intensificari ale vantului si ploi 6 februarie 2015

COD GALBEN: Intensificari ale vantului si ploi 6 februarie 2015

Intre orele 14:10 si 16:00, pe arii relativ existe din judetele Tulcea si Constanta se vor semnala intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala 55-65 km/h. 

Intre orele 14:00 si 16:00 pe arii extinse din judetele Dolj si Olt (inclusiv Craiova, Bechet, Slatina si Caracal) precum si local in jumatatea sudica a judetului Valcea, se vor semnala intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala  60 km/h si izolat 70 km/h, precipitatii micte care vor duce la depunerea de polei. 

Intre orele 12:00 si 16:00 in judetele Teleorman si Giurgiu si local in judetele Arges, Dambovita, Ilfov, Calarasi, Ialomita si Buzau se vor inregistra intensificari ale vantului cu viteze la rafala ce vor atinge si depasi 55 km/h si izolat 70 km/h, precum si precipitatii mixte.  

Intre orele 12:00 si 16:00 local in judetul Covasna, inclusiv in municipiul Sfantul Gheorghe si zona montana se va semnala vant cu viteza la rafala de peste 65 km/h. 

Intre orele 11:00 si 14:00 indeosebi in sudul judetului Caras-Severin, cat si in zona de munte aferenta acestuia se vor semnala intensificari ale vantului care la munte, la rafala, vor depasi 80 km/h spulberand zapada, iar in restul zonei vor atinge si depasi 60 km/h viscolind si transportand zapada pe creste. 

Intre orele 08:00 si 14:00, pe arii extinse din judetele Dolj si Olt (inclusiv in municipiile Craiova, Calafat, Bailesti, Bechet, Slatina si Caracal), cat si in judetul Valcea (inclusiv comuna Dragasani) se vor inregistra intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala 50 km/h si izolat 65 km/h cat si ploi. 

Intre orele 08:00 si 12:00 in judetul Ilfov, inclusiv in municipiul Bucuresti, Teleorman, Giurgiu, Arges si Dambovita cat si local in Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila se vor inregistra intensificari ale vantului ce vor depasi la rafala 55 km/h si izolat 70 km/h cat si precipitatii mixte.

Intre orele 08:00 si 11:00 in judetul Caras-Severin si in special in zona sudica si montana a judetului se vor inregistra intensificari ale vantului care la munte, la rafala, vor depasi 60 km/h, transportand zapada pe crestele montane.

Averizarea cod galben de intensificari ale vantului si ploi, a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M) si este valabila pana la ora 16:00. 

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.