Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata densa 30 ianuarie 2015

COD GALBEN: Ceata densa 30 ianuarie 2015

Update

Intre orele 09:00 si 12:00, local in judetul Harghita, precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. 

Intre orele 07:00 si 09:00, local in judetul Harghita, precum si drumurile nationale si europene aferente; in judetul Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti (cu precadere zona periferica) si in judetele Ialomita, Teleorman si Calarasi se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. 

Avertizarea cod galben de ceata a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila pana la ora 12:00. 

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.