Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata, burnita si polei 23 ianuarie 2015

COD GALBEN: Ceata, burnita si polei 23 ianuarie 2015

Update:
Intre orele 10:00 si 14:00, pe spatii extinse in judetele Suceava, Botosani, Galati, Vaslui, Vrancea, Bacau si local in judetele Neamt si Iasi, inclusiv drumurile europene si nationale aferente se va semnala ceata, care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, burnita.
 
Intre orele 09:00 si 12:00, local in judetele Constanta si Tulcea, inclusiv A2 si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. 

Intre orele 09:00 si 11:00 , local in judetele Dolj, Olt si Mehedinti (inclusiv municipiile Craiova, Caracal si Dr. Tr. Severn) precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, burnita.  
 
Intre orele 07:10 si 10:00, in zonele joase din judetul Harghita, inclusiv municipiul Miercurea Ciuc, precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. 

Intre orele 06:30 si 09:30, pe spatii extinse in judetele Botosani, Galati, Vaslui, Vrancea si local in judetele Bacau, Iasi, inclusiv drumurile europene si nationale aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, burnita care depune polei.
 
Avertizarea cod galben de ceata a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila pana la ora 14:00.  
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.