Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata, burnita si polei 21 ianuarie 2015

COD GALBEN: Ceata, burnita si polei 21 ianuarie 2015

Update
Intre orele 16:00 si 21:00, pe arii extinse in judetele Olt, Mehedinti si Valcea (inclusiv municipiile Slatina, Caracal, Dr. Tr. Severin, Rm. Valcea si Dragasani) si local in judetele Dolj si Gorj (inclusiv municipiile Craiova, Bechet si Tg. Jiu) precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Fenomene asociate: izolat ceata poate fi asociata cu burnita. 
 
Intre orele 14:00 si 20:00, in zona municipiului Bucuresti si pe arii extinse in judetele Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, sudul judetelor Arges, Dambovita, si Prahova, inclusiv A1, A2, A3 si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, burnita.

Intre orele 14:00 si 20:00, pe arii relativ extinse in judetele Tulcea si Constanta, inclusiv A2, drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m, izolat sub 50 m. Fenomene asociate: burnita, ploaie slaba. 
 
Intre orele 11:00 si 14:00, pe spatii relativ extinse in judetele Botosani si Galati si local in judetul Neamt, inclusiv drumurile europene si nationale aferente se va semnala ceata, care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, burnita si polei. 

Intre orele 11:00 si 14:00, in municipiul Bucuresti, si pe arii extinse in judetele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, sudul judetelor Arges, Dambovita si Prahova, inclusiv A1, A2, A3, drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, burnita.

Intre orele 11:00 si 16:00, pe arii relativ extinse in judetele Dolj, Olt, Mehedinti (inclusiv municipiile Craiova, Bailesti, Calafat, Slatina, Caracal si Dr. Tr. Severin) si local in judetele Gorj si Valcea (inclusiv municipiile Targu Jiu, Ramnicu Valcea si Dragasani) precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, izolat ceata poate fi asociata cu burnita. 
 
Intre 09:00 si 14:00, pe spatii relativ extinse in judetele Constanta si Tulcea, inclusiv autostrada A2, drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii sub 200 de metri, local sub 50 de metri, burnita si ploaie slaba. 
 
Intre orele 08:00 si 11:00, in zona municipiului Bucuresti si pe arii extinse in judetele Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, sudul judetelor Arges, Dambovita si Prahova, inclusiv autostrazile A1, A2, A3 si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, burnita.

Intre orele 08:00 si 11:00, pe spatii relativ extinse in judetele Botosani si Galati si local in judetul Neamt, inclusiv drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, burnita si polei.

Intre orele 08:00 si 11:00, pe arii relativ extinse in judetul Valcea, inclusiv zona municipiilor Rm. Valcea si Dragasani, local in judetul Gorj, inclusiv municipiul Targu Jiu, precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala vizibilitate scazuta local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri din cauza cetii, izolat ceata poate fi asociata cu burnita. 

Intre orele 07:30 si 11:00, pe arii relativ extinse in judetele Mehedinti, Dolj si Olt, inclusiv municipiile Dr. Tr. Severin. Craiova si Slatina, precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceta care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, izolat ceata poate fi asociata cu burnita. 

Intre orele 07:00 si 10:00, local in judetul Harghita, drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. 

Avertizarea cod galben de ceata a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila pana la ora 21:00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.