Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata densa 19 ianuarie 2015

COD GALBEN: Ceata densa 19 ianuarie 2015

Update
Intre orele 15:30 si 18:00, local in zonele joase din judetul Maramures, precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.  
 
Intre orele 08:00 si 11:00, pe spatii relativ extinse in judetele Botosani, Bacau, Vaslui si local in judetele Neamt, Iasi, Vrancea si Galati, inclusiv drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Avertizarea cod galben de ceata a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila pana la ora 18:00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.