Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Polei in tara 15 ianuarie 2015

COD GALBEN: Polei in tara 15 ianuarie 2015

Update:

Intre orele 10:00 si 12:00, locla in judetul Sibiu, drumurile nationale si europene aferente, inclusiv municipiul Sibiu; local in judetul Brasov si drumurile nationale si europene aferente se va semnala polei.

Intre orele 07:30 si 09:30, local in judetul Alba, drumurile nationale si europene aferente, inclusiv municipiile Alba Iulia si Blaj; local in judetul Sibiu, drumurile nationale si europene aferente, inclusiv municipiul Sibiu se vor semnala precipitatii ce depun polei. 

Avertizarea cod galben de polei a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila pana la ora 09:30.  

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.