Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in tara 10-11 ianuarie 2015

COD GALBEN: Inundatii in tara 10-11 ianuarie 2015

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare de inundatii, vineri, 9 ianuarie 2014.

FENOMENELE VIZATE:Cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE, cresteri influentate si de evolutia formatiunilor de gheata.

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Bega Veche, Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Crisul Alb, afluentii Muresului inferior

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 10.01.2015 ora 06:00 – 11.01.2015 ora 18:00

Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 36 de ore, se pot produce cresteri importante de niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate ca urmare a precipitatiilor lichide prognozate, a cedarii apei din stratul de zapada, precum si a influentei evolutiei formatiunilor de gheata (gheata la maluri, pod de gheata), dupa cum urmeaza:

COD GALBEN
– Pe raurile din bazinele hidrografice: Bega Veche, Bega – curs superior si mijlociu (judetul Timis), Timis superior si mijlociu, Barzava, Moravita, Caras, Nera (judetele Caras Severin si Timis), pe unii afluenti ai Muresului inferior si ai Crisului Alb din judetele Hunedoara si Arad.

Aceste fenomene se pot produce cu probabilitate mai mare pe raurile mici din judetele Caras Severin si Timis.

Se mentioneaza ca fenomenele hidrologice periculoase se pot produce mai ales pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta.

Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 10 ianuarie 2015 ora 06:00 - 11 ianuarie ora 18:00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.