Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Polei in tara 9 ianuarie 2015

COD GALBEN: Polei in tara 9 ianuarie 2015

Intre orele 07:20 si 09:20, local in judetul Timis (inclusiv zona municipiului Timisoara) si local in judetul Arad (inclusiv zona municipiului Arad) se va produce polei ca urmare a semnalarii precipitatiilor sub forma de ploaie sau lapovita. 

Avertizarea cod galben de polei a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila vineri, 9 ianuarie 2015 pana la ora 09:20.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.