Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 3 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ploi in vest, canicula in sud

COD GALBEN: Ploi in vest, canicula in sud

Astazi 16 august vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza, in cea mai mare parte a tarii, iar indicele de confort termic ITU se va situa peste pragul critic de 80. Cele mai ridicate temperaturi se vor inregistra in sudul si estul Munteniei, in sudul Moldovei si al Olteniei, precum si inpartea continentala a Dobrogei, unde vor fi valori de 37...38 de grade.

Nota: In jumatatea de vest a tarii vor fi averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina, iar spre seara si in cursul noptii fenomenele vor fi in amplificare. In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor prognozate, Admistratia Nationala de Meteorologie va emite atentionari meteorologice privind fenomenele de instabilitate.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.