Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ninsori, intensificari ale vantului, polei si precipitatii
mixte 26-29 decembrie 2014

COD GALBEN: Ninsori, intensificari ale vantului, polei si precipitatii
mixte 26-29 decembrie 2014

UPDATE
 
Astazi, 28 decembrie, in intervalul 11:00 si 14:00, in sudul judetului Caras-Severin, in special in regiunile Moldova Noua si Oravita se vor inregistra intensificari ale vantului care la rafala vor depasi 60-7 km/h, viscolind zapada.
 
In intervalul 28 decembrie ora 20:00 si 29 decembrie ora 23:00, cea mai mare parte a tarii va fi cuprinsa de ninsori iar in sud si sud-est acestea vor fi mai abndente. In Lunca Dunarii si in Dobrogea se vor inregistra precipitatii mixte ce vor favoriza depunerea de polei. Vantul va suferi intensificari temporare in regiunea Dobrogei, jumatatea sudica a Moldovei, cea mai mare parte a Munteniei si in estul Olteniei. Vantul va sufla cu rafale de este 70 km/h, viscolind si troienind zapada. 
 
In intervalul 26 decembrie ora 20:00 si 27 decembrie ora 20:00, in sudul, sud-estul si local in centrul tarii cat si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, se vor inregistra ninsori, zapada depusa va depasi local dimensiunea de 20 de cm. De asemenea, in Dobrogea, Muntenia si Oltenia, vor fi precipitatii mixte unde, izolat, vor favoriza aparitia poielului. Vantul se va intensifica in Oltenia, Dobrogea, Moldova si cea mai mare parte aMunteniei, unde rafalele vor atinge 45-55 km/h, viscolind zapada.
  
Avertizarile cod galben de ninsori, intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei au fost emise de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M) si sunt valabile pana luni, 29 decembrie orele 23:00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.