Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 11 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Cod galben de inundatii pentru vestul si centrul tarii

COD GALBEN: Cod galben de inundatii pentru vestul si centrul tarii

Se instituie COD GALBEN pe  raurile: Tur - jud. SM, Somesul Mare si afluenti – jud BN, Lapus cu afluentii sai (Firiza, Cavnic, Suciu)-jud. MM, Somesul Mic cu principalii afluenti  (Somesul Cald, Gadalin, Aghires, Luna, Fizes)-jud.CJ, pe Crasna-jud. SJ si SM, in  bazinele superioare si mijlocii ale raurilor: Barcau-jud.SJ si BH, Crisul Repede-jud.CJ si BH, Crisul Negru – jud. BH, Crisul Alb amonte Gurahont - jud. AR si HD, Aries - jud.AB si CJ, Tarnava Mica si Tarnava Mare - jud. HR si MS, Strei si afluenti jud. HD, Bega Veche, Bega – jud. Timis, Timis superior si afluenti jud. HD si CS, Barzava, Caras, Nera, Cerna jud. CS si TM, Jiu superior si mijlociu si cu afluentii sai jud. HD, GJ si MH, Olt superior si cu afluentii sai (Homorodul Mare, Homorodul Mic, Raul Negru, Covasna, Baraolt, Varghis, Sercaia)-jud. HR, CV, BV., afluentii Oltului inferior jud. GJ, VL si OT, pe afluentii Argesului – curs superior, din zona de deal si munte jud. AG.

Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta.

NOTA: Izolat, se pot produce cresteri rapide de niveluri si debite (viituri rapide), cu posibile efecte de inundatii locale si pe alte rauri mici din zonele de deal si munte din nordul si vestul tarii.

Perioada: 06.08.2010 ora 17:00 – 08.08.2010 ora 16:00.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.