Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Polei in tara 4 decembrie 2014

COD GALBEN: Polei in tara 4 decembrie 2014

Update ora 16:15 
 
Intre orele 16:15 si 19:00, local in judetele Braila si Buzau se vor semnala ploi slabe care favorizeaza depunerea de polei. 
 
Update ora 13:00:
 
Intre orele 13:00 si 16:00, local in judetele Ialomita, Braila si Buzau se vor semnala ploi slabe ce favorizeaza depunerea de polei. 
 
Update ora 10:30
 
Intre orele 10:30 si 13:00, local in judetul Botosani se vor semnala depuneri de polei. 
 
Update ora 10:00: 

Local in judetele Neamt si Galati se vor semnala depuneri de polei. 

Local in judetele Ialomita, Braila si Buzau, precum si in nordul judetului Calarasi se vor semnala ploi slabe ce favorizeaza depunerea de polei.  
 
Avertizarea cod galben de polei este valabila pana la orele 13:00. 
 
Cod galben de depuneri de polei emis joi, 4 decembrie 2014.

Local in judetele Neamt si Galati se vor semnala depuneri de polei din cauza burnitei. 

In zona municipiului Bucuresti si local in judetele Ilfov, Calarasi si Ialomita se vor semnala precipitatii mixte, slab insemnate cantitativ, care favorizeaza depunerea de polei. 


Avertizarea cod galben de polei a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) joi, 4 decembrie 2014 si este valabila pana la ora 10:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.