Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Polei si ceata

COD GALBEN: Polei si ceata

Intre orele 14:20 si 20:00, local in estul judetului Brasov, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiul Brasov, local in judetul Mures, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiile Targu Mures si Tarnaveni, local in judetul Covasna, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiul Sfantu Gheorghe, local in judetul Harghita, drumurile nationale si europene se depune polei.

Intre orele 15:00 si 18:00, local in judetele Buzau si Braila se vor semnala precipitatii mixte ce depun polei.

Intre orele 13:00 si 16:00, local in jumatatea nordica a judetelor Arges, Dambovita si Prahova se vor semnala depuneri de polei si ceata asociata cu burnita.

DATA: 29-11-2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.