Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Vijelii in Dobrogea 26 octombrie 2014

COD GALBEN: Vijelii in Dobrogea 26 octombrie 2014

Update orele 14.00:
Local in Dobrogea, in special zona costiera si Delta Dunarii se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala 60-75 km/h.
 
Avertizarea cod galben de vijelii a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila duminica, 26 octombrie, pana la orele 20.00. 
 
Cod galben de vijelii emis duminica, 26 octombrie 2014.

Pe arii extinse in Dobrogea se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala 60-75 km/h. 

Avertizarea cod galben de vijelii a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila duminica, 26 octombrie, pana la orele 14.00.




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.