Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 29 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Precipitatii mixte si vijelii 26 octombrie 2014

COD GALBEN: Precipitatii mixte si vijelii 26 octombrie 2014

Update orele 12:00
In zona judetelor Buzau, Braila, Ialomita si Calarasi se vor semnala intensificari ale vantului, care la rafala vor depasi local 55 km/h. 
 
Avertizarea cod galben de vijelii a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila duminica, 26 octombrie, pana la orele 18:00.
 
Cod galben de vijelii emis duminica, 26 octombrie 2014.

In zona judetelor Buzau, Braila, Ialomita si Calarasi se vor semnala intensificari ale vantului, care la rafala vor depasi local 55 km/h. In judetele Ialomita si Calarasi se vor semnala si precipitatii mixte.

Avertizarea cod galben de vijelii a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila duminica, 26 octombrie, pana la orele 12:00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.