Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata densa in tara 20 octombrie 2014

COD GALBEN: Ceata densa in tara 20 octombrie 2014

Cod galben de ceata densa emis luni, 20 octombrie 2014.

Local in judetele Harghita, Brasov, Covasna, inclusiv municipiile Miercurea Ciuc, Toplita, Brasov, Fagaras, Sf. Gheorghe, precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Local in judetele Bacau si Vrancea se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. 
 
Local in judetele Valcea, Gorj si Dolj, inclusiv municipiile Ramnicu Valcea si Targu Jiu, precum si drumurile europene si nationale aferente acestora se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.  

Avertizarea cod galben de ceata a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila luni, 20 octombrie 2014, pana la orele 11.10.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.