Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata densa in tara 13 octombrie

COD GALBEN: Ceata densa in tara 13 octombrie

Update ora 09:50
Local in judetele Valcea si Gorj, inclusiv municipiile Ramnicu Valcea, Dragasani si Targu Jiu, precum si pe drumurile nationale si europene aferente acestora se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. 
 
Avertizarea cod galben de ceata este valabila pana la orele 11:00. 
 
Cod galben de ceata densa emis luni, 13 octombrie 2014.

Intre orele 08:00 si 10:00, local in judetul Harghita, drumurile nationale si europene aferente, inclusiv municipiul Miercurea Ciuc, Toplita; local in judetul Covasna, drumurile nationale si europene aferente; local in judetul Brasov, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiul Fagaras; local in judetele Braila, Ialomita si Calarasi, inclusiv autostrada A2; local in Bacau, Suceava, Vaslui si Botosani se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. 

Intre orele 06:00 si 09:00, local in judetele Valcea si Gorj, inclusiv municipiile Ramnicu Valcea si Targu Joi, dar si pe drumurile europene si nationale aferente acestora se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. 

Avertizarea cod galben de ceata a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila luni, 13 octombrie 2014, pana la orele 10.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.