Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Vijelii in Moldova 24 septembrie 2014

COD GALBEN: Vijelii in Moldova 24 septembrie 2014

Cod galben de vant puternic emis miercuri, 24 septembrie 2014.

Local in judetele Botosani si Iasi se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala viteze de 60 km/h, izolat 80 km/h.
 
Intre orele 11:00 si 15:00, local in judetele Suceava, Vaslui si jumatatea de est a judetului Neamt, inclusiv municipiul Roman se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala viteze de 60 km/h, izolat 80 km/h. 
 
Intre orele 15:00 si 19:00, local in judetele Suceava, Vaslui, Botosani, Iasi si jumatatea de est a judetului Neamt, inclusiv municipiul Roman se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala viteze de 60 km/h, izolat 80 km/h. 

Avertizarea cod galben de vant puternic a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 24 septembrie 2014, pana la orele 19.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.