Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Transilvania 22 septembrie 2014

COD GALBEN: Furtuna in Transilvania 22 septembrie 2014

Cod galben de furtuna emis luni, 22 septembrie 2014.

Intre orele 14:50 si 16:20, local in judetul Sibiu, mai ales in zona localitatilor Sibiu, Sura Mare, Slimnic, Seica Mare, Mihaileni, Mosna, Barghis, Agnita, Chirpar, Altana, Nocrih, Vurpar si zona de munte se vor semnala cantitati de precipitatii ce vor depasi 20-25 de litri pe metru patrat si intensificari ale vantului. 

Intre orele 14:20 si 15:50, local in nordul si estul judetului Brasov, in special in zona localitatilor Codlea, Dumbravita, Crizbav, Feldioara, Halchiu si local in nordul judetului Mures, mai ales in zona localitatilor Vatava, Deda, Rastolita, Lunca Radului se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi 25 de litri pe metru patrat, descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului.
 
Intre orele 15:10 si 16:30, local in judetul Covasna, in special in zona localitatilor Intorsura Buzaului, Barcani, Zagon, Zabala, Ojdula, Gherlinta, Covasna, Comandau se vor semnala cantitati de precipitatii ce vor depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului, descarcari electrice.  
 
Intre orele 16:45 si 18:15, local in estul judetului Brasov, in special in zona localitatilor Codlea, Dombravita, Parau, Comana, Hoghiz, Racos, Ormenis, Apata, Maerus, Feldioara, Halchiu si Crisbav se vor semnala cantitati de precipitatii ce vor depasi 25 de litri pe metru patrat, descarcari electrice si intensificari ale vantului.  

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila luni, 22 septembrie 2014, pana la orele 18.15.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.