Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in tara 14-15 septembrie 2014

COD GALBEN: Inundatii in tara 14-15 septembrie 2014

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare de inundatii, duminica, 14 septembrie 2014.

FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Bega Veche, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Blahnita, Drincea, afluentii mici ai Dunarii de pe sectorul amonte Drobeta Turnu-Severin, afluentii Motrului

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 14.09.2014 ora 12:00 – 15.09.2014 ora 14:00
 
COD GALBEN
– In intervalul 14.09.2014 ora 12:00- 15.09.2014 ora 14:00 se pot produce la nivel local scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri importante de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe unele rauri din bazinele hidrografice: Bega Veche, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna (judetele Timis si Caras-Severin), afluentii mici ai Dunarii din judetele Caras-Severin si Mehedinti, Blahnita si Drincea (judetul Mehedinti) si afluentii Motrului din judetul Mehedinti.

Aceste fenomene se pot produce cu probabilitate si intensitate mai ridicata pe afluentii mici ai Dunarii de pe sectorul amonte Drobeta Turnu-Severin, precum si pe unele rauri mici din judetele Caras-Severin si Mehedinti.

Se mentioneaza ca fenomenele hidrologice periculoase se pot produce mai ales pe afluenti de grad inferior ai acestor rauri.
 
Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 14 septembrie, orele 12.00 - 15 septembrie, orele 14.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.