Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in 8 judete din tara 3-4 septembrie 2014

COD GALBEN: Inundatii in 8 judete din tara 3-4 septembrie 2014

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o noua avertizare de inundatii, miercuri, 3 septembrie 2014.

FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Drincea, Desnatui, afluentii din bazinele inferioare ale Jiului si Oltului, Calmatui, Vedea

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 03.09.2014 ora 18:00 – 04.09.2014 ora 20:00
 
COD GALBEN
– Pe raurile din bazinele hidrografice: Drincea, Desnatui, afluentii Motrului si Jiului inferior din judetele Mehedinti si Dolj, afluentii Oltului inferior din judetele Dolj si Olt, Calmatui – judetele Olt si Teleorman, bazinul superior al raului Vedea – aferent judetului Olt si afluentii mici ai raului Vedea din judetul Teleorman.

– In intervalul 03.09.2014 ora 18:00- 04.09.2014 ora 12:00, izolat, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale sipe unele rauri mici din alte bazine hidrografice, situate în  judetele: Caras-Severin, Gorj, Valcea, Arges si Giurgiu.

Aceste fenomene se pot înregistra cu probabilitate si intensitate mai ridicata pe unele rauri din judetele Mehedinti, Olt si Teleorman.
 
Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 3 septembrie, orele 18.00 - 4 septembrie, orele 20.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.