Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Pericol de inundatii

COD GALBEN: Pericol de inundatii

Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 48 de ore, in perioada 23.08.2014 ora 20:00 – 25.08.2014 ora 09:00 se pot produce, scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate dupa cum urmeaza:

COD GALBEN
 
Pe raurile din bazinele hidrografice:
- Bistra (judetul Caras Severin),
- Cerna (judetele Gorj si Caras Severin),
- Jiu superior si afluentii Jiului din judetele Hunedoara, Gorj si Mehedinti),
- afluentii Oltului din judetele Covasna, Brasov, Valcea, Arges si nordul judetului Olt),
- bazinele superioare ale raurilor Vedea si Teleorman (judetele Arges si Olt),
- Arges superior si afluentii Argesului din judetele Arges si Dambovita,
- bazinele superioare ale raurilor Ialomita, Prahova si afluentii lor din judetele Dambovita si Prahova,
- Buzau superior si afluentii sai din judetele Covasna si Buzau,
- Ramnicu Sarat
- Putna (judetele Buzau si Vrancea).

- Incepand cu 24.08.2014 ora 02:00 pe afluentii mici ai Barladului si Siretului din judetul Galati.

- In intervalul 23.08.2014 ora 20:00- 24.08.2014 ora 23:00 se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si pe unele rauri mici din alte bazine hidrografice, situate in zonele de deal si munte din judetele Bihor, Alba, Arad, Timis, Hunedoara, Sibiu, Bacau si Vaslui, iar incepand cu 24.08.2014 ora 12:00 si pe unele rauri mici din judetele Tulcea si din nordul judetului Constanta.

Se mentioneaza ca fenomenele hidrologice periculoase se pot produce mai ales pe afluenti de grad inferior ai acestor rauri.

Aceste fenomene se pot inregistra cu probabilitate si intensitate mai ridicata pe unele rauri din judetele Gorj, Hunedoara, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna si Vrancea.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.