Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ploi abundente in Constanta

COD GALBEN: Ploi abundente in Constanta

Intre orele 20:45 si 21:45 in zona jud. Constanta arealul delimitat de localitatile: Medgidia, Basarabi, Poarta Alba, Poiana, Mihail Kogalniceanu, Targusor, Totomanu - jud. Tulcea, arealul delimitat de localitatile -Tulcea, Valea Nucarilor, Sarichioi, Ciucurova, Horia, Cerna, Isaccea, se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi izolat 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, grindina de mici dimensiuni.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.