Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Vijelii cu descarcari electrice

COD GALBEN: Vijelii cu descarcari electrice

Intre orele 15:15 si 16:15 in sud-estul jud. Constanta - in special arealul delimitat de localitatile: Mosneni, 23 August, Dulcesti, Pecineaga, Vanatori, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Mangalia, 2 Mai se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, cantitati de precipitatii care vor atinge izolat 20 - 25 l/mp.

Intre orele 15:00 si 16:30 in zona subcarpatica a judetului Arges (pe aliniametul localitatilor Malureni, Vladesti, Poenari, Stoenesti), nordul judetului Dambovita (Dobresti, Pucheni, Moroeni) si zona de munte a judetului Prahova (inclusiv statiunile de pe Valea Prahovei) se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului cu aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice si grindina de mici si medii dimensiuni, averse ce pot depasi izolat 25 l/mp.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.