Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuni in tara 11 august

COD GALBEN: Furtuni in tara 11 august

Update ora 16:35
In sud-estul judetului Constanta, in special arealul delimitat de localitatile Cotu Vaii, Arsa, Limanu ,Mangalia, Vama Veche, Coroana se vor semnala frecvente descarcari electrice, cantitati de precipitatii care vor depaşi izolat 25 - 30 l/mp, intensificari ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindina.

Avertizarea cod galben este valabila luni, 11 august 2014, pana la orele 17.30. 
 
Update ora 16:05
In zona Deltei Dunarii in special arealul delimitat de localitatile Mahmudia, Sarinasuf, Dunavatu de Jos, Uzlina se vor semnala frecvente descarcari electrice, cantitati de precipitatii care vor depasi izolat 25 - 30 l/mp si intensificari ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindina.

Avertizarea cod galben este valabila luni, 11 august 2014, pana la orele 17.00.

In zonele de munte din nord-vestul judetului Gorj si din nord-estul judetului Mehedinti se vor semnala cantitati de apa ce vor depasi 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului

Avertizarea cod galben este valabila luni, 11 august 2014, pana la orele 17.10. 
 
Update ora 15:35
 
In zona de munte a judetului Cluj, delimitata de localitatile: Belis, Marisel, Maguri Racatau, Valea Ierii, Manastireni, Risca se vor semnala cantitati de apa ce vor depasi 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului.

Avertizarea cod galben este valabila luni, 11 august 2014, pana la orele 17.00. 
 
Update ora 14:50

In zona de munte a judetelor Prahova si Buzau se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului cu aspect de vijelie si grindina de mici dimensiuni, averse ce pot depasi izolat 25 l/mp.

Avertizarea cod galben de furtuna este valabila luni, 11 august 2014, pana la orele 16.30.  
 

Local in jumatatea sudica a judetului Tulcea se vor semnala frecvente descarcari electrice, cantitati de precipitatii care vor depasi izolat 25 - 30 l/mp, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, grindina.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila luni, 11 august 2014, pana la orele 16.00. 
 
Atentionare nowcasting Cod galben de furtuna emisa luni, 11 august 2014.

Local in jumatatea de nord a judetelor Tulcea si Constanta se vor semnala cantitati de apa ce vor depasi 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, descarcari electrice, intensificari ale vantului.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila luni, 11 august 2014, pana la orele 15.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.