Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 30 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Harghita si Sibiu 8 august

COD GALBEN: Furtuna in Harghita si Sibiu 8 august

Cod galben de furtuna emis vineri, 8 august 2014.

Local in judetul Harghita, mai ales in zona localitatilor Bilbor, Corbu, Borsec, Tulghes, Ditrau, Gheorghieni, Balan si zona localitatilor Toplita, Joseni, Galautas, Subcetate, Remetea; local in judetul Sibiu, mai ales in zona localitatilor Jina, Gura Raului, Rasinari, Rau Sadului, Sadu, Talmaciu, Turnu Rosi, Racovita, Avrig, Porumbacu de Jos si zona Muntilor Cindel si Fagaras se vor semnala cantitati de apa ce vor depasi 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, descarcari electrice, intensificari ale vantului.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 8 august 2014, pana la orele 17.25.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.