Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Salaj si Cluj 8 august

COD GALBEN: Furtuna in Salaj si Cluj 8 august

Cod galben de furtuna emis vineri, 8 august 2014.

Local in judetul Salaj, indeosebi in zona delimitata de localitatile Camar, Nusfalau, Cizer, Almasu, Cuzaplac, Hida, Creaca, Salatig, Chiejd; local, in judetul Cluj, indeosebi in zona delimitata de localitatile Capusu Mare, Maguri-Racatau, Baiosara, Moldovenesti, Turda, Ceanu Mare, Cojocna, Borsa, Panticeu, Aghiresu, inclusiv municipiul Cluj-Napoca se vor semnala cantitati de apa ce vor depasi 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 8 august 2014, pana la orele 16.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.