Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 24 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Satu Mare si Cluj 8 august

COD GALBEN: Furtuna in Satu Mare si Cluj 8 august

Cod galben de furtuna emis vineri, 8 august 2014.

Local in jumatatea de vest a judetului Satu Mare, indeosebi in zona delimitata de localitatile Sanislau, Piscoci, Andrid, Tasnad, Sacaseni, Beltiug, Doba, Berveni, Foieni; local in jumatatea de vest a judetului Cluj, indeosebi in zona delimitata de localitatile Ciucea, Poieni, Sacuieu, Margau, Belis, Valea Ierii, Baisoara, Manastireni se vor semnala cantitati de apa cumulate ce vor depasi 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 8 august 2014, pana la orele 14.10.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.