Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Transilvania si Maramures
7 august

COD GALBEN: Furtuna in Transilvania si Maramures
7 august

Update ora 15:50
Cod galben de furtuna emis joi, 7 august 2014.

In judetul Sibiu, in zona localitatilor Cristian, Sura Mare, Ocna Sibiului, Poplaca, Gura Raului, Loamnes, Ludos, Pauca, Seica Mica, Seica Mare, Agnita, Merghindeal, Iacobeni, Bradeni si municipiul Sibiu; local in judetul Harghita, mai ales in zona localitatilor Suseni, Gheorghieni, Voslaveni, Zetea, Varsag si Vlahita se vor semnala cantitati de precipitatii ce vor atinge si depasi local 30 l/mp, descarcari electrice, intensificari ale vantului, grindina de dimensiuni mici. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila joi, 7 august 2014, pana la orele 17.00. 
 
Update ora 15:20
 
Cod galben de furtuna emis joi, 7 august 2014.

In judetul Salaj, in zona localitatilor Halmasd, Marca se vor semnala cantitati de precipitatii ce vor atinge si depasi local 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni mici si medii. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila joi, 7 august 2014, pana la orele 16.00. 
 
Cod galben de furtuna emis joi, 7 august 2014.

In zona de munte din judetul Sibiu, mai ales in zona localitatilor Poiana Sibiului, Jina, Miercurea Sibiului, Tilisca, Apoldu de Jos, Saliste, Orlat si Arpasu de Jos, Cartisoara, Porumbacu de Jos, Carta, Avrig, Racovita, Turnu Rosu se vor semnala cantitati de precipitatii ce vor depasi 30 l/mp, descarcari electrice, intensificari ale vantului, grindina de dimensiuni mici. 

In zona a judetului Maramures, indeosebi in zona localitatilor: Moisei, Viseu de Jos, Salistea de Sus, Ruscova, Poienile de Sub Munte, Repedea; - zona de munte a judetului Bistrita Nasaud, indeosebi in zona localitatilor: Romuli, Parva, Sant se vor semnala cantitati de apa ce vor depasi local 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila joi, 7 august 2014, pana la orele 16.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.