Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in Dobrogea 6 august

COD GALBEN: Inundatii in Dobrogea 6 august

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o noua avertizare de inundatii, miercuri, 6 august 2014.

FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si cresteri rapide de debite si niveluri cu depasirea COTELOR DE ATENTIE

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Raurile mici din Dobrogea

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 06.08.2014 ora 14:30 – 06.08.2014 ora 21:00

COD GALBEN
Ca urmare a precipitatiilor inregistrate, celor estimate pe baza informatiilor radar si a precipitatiilor prognozate pentru urmatoarele ore se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri rapide de niveluri si debite cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe unele rauri mici din Dobrogea (Telita, Taita, Slava, Hamangia, Topolog, Cartal, Casimcea) – judetele Constanta si Tulcea.

In functie de evolutia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice. Se impune urmarirea evolutiei situatiei hidrometeorologice, in conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de inundatii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la constructii hidrotehnice, poluari accidentale pe cursurile de apa si poluari marine in zona costiera”.
 
Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 6 august, ora 14.30 - 6 august, ora 21.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.