Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Cluj 6 august

COD GALBEN: Furtuna in Cluj 6 august

Update ora 16:00
 
Cod galben de furtuna emis miercuri, 6 august 2014.

In judetul Cluj, indeosebi in zona localitatilor Capusu Mare, Gilau, Savadisla, Valea iernii, Baisoara, Marisel se vor semnala frecvente descarcari electrice, cantitati de precipitatii care vor depasi 25 l/mp, intensificari ale vantului, grindina de dimensiuni mici si medii. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 6 august 2014, pana la orele 18.00. 
 
Cod galben de furtuna emis miercuri, 6 august 2014.

In zona de munte a judetului Cluj, indeosebi in zona localitatilor Belis, Margau, Calatele, Manastireni, Risca, Maguri-Racatau si municipiul Huedin se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 6 august 2014, pana la orele 15.30.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.