Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Transilvania 6 august

COD GALBEN: Furtuna in Transilvania 6 august

Update 16:10

Local in judetul Sibiu, mai ales in zona localitatilor Medias, Copsa Mica, Brateiu, Atel, Biertan, Iacobeni, Laslea si Avrig, Rosia, Cornatel, Nochrich, Chirpar, Altana, Porumbacu de Jos; - local in judetul Mures, la inceput in zona localitatilor Stanceni, Rastolnita, Deda, Rusii Munti, Ibanesti, Hodac, Gurghiu, Suseni, Chiheriu de Jos, Eremitu, Reghin, Sovata, Sarateni, Magherani, Hodosa se vor semnala descarcari electrice, cantitati de precipitatii care vor depasi 25 l/mp, intensificari ale vantului, grindina de dimensiuni mici si medii. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 6 august 2014, pana la orele 18.00. 
 
Update ora 15:40
Cod galben de furtuna emis miercuri, 6 august 2014.

In zona de munte a judetului Bistrita-Nasaud, indeosebi in zona localitatilor: Sant, Rodna, Sangeorz-Bai, Bistrita Bargaului, Satu Nou; - zona de munte a judetului Maramures, indeosebi in zona localitatilor: Borsa, Salistea de Sus, Botiza, Poienile Izei, Barsana, Bistra se vor semnala averse ce vor depasi local 25-30 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 6 august 2014, pana la orele 17.00.


Cod galben de furtuna emis miercuri, 6 august 2014.

Local in judetul Harghita, mai ales in zona localitatilor municipiul Miercurea-Ciuc, Santimbru, Cozmeni, Baile Tusnad, Madaras, Gheorghieni, Tomesti, Balan, Sanmartin, Lunca de Sus, Lunca de Jos, Vlahita, Joseni, Suseni, Zetea; - local in judetul Covasna, mai ales in zona localitatilor Ozun, Ilieni, municipiul Sfantu Gheorghe, Arcus, Valea crisului, Bodoc, Malnas, Micfalau, Bixad, Turia, Sanzieni se vor semnala descarcari electrice, cantitati de precipitatii care vor depasi 25 l/mp, intensificari ale vantului, grindina de dimensiuni mici si medii. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 6 august 2014, pana la orele 17.00. 
 
Cod galben de furtuna emis miercuri, 6 august 2014.

Local in judetul Alba, mai ales in zona localitatilor Rosia Montana, Abrud, Campeni, Lupsa, Sohodol, Vidra, Vadu Motilor, Poiana Vadului, Bistra, Albac, Horea, Scarisoara si zona localitatilor Cugir, Sugag, Sasciori si Muntii Sureanu; - local in judetul Brasov, mai ales jumatatea sudica, in zona localitatilor Zarnesti, Rasnov, Sacele, municipiul Brasov, Cristian, Codlea, Predeal, Poiana Marului, Visa, Recea, Harseni si zona montana aferenta; - local in judetul Covasna, mai ales jumatatea estica, in zona localitatilor Covasna, Targu Secuiesc, Catalina, Zabala, Ghelinta, Ojdula, Comandau, Intorsura Buzaului, Zagon si zona montana aferenta; - local in sud-vestul judetului Sibiu, mai ales in zona localitatilor Poiana Sibiului, Jina, Orlat, Gura Raului, Tilisca, Rasinari si zona montana aferenta se vor semnala descarcari electrice, cantitati de precipitatii ce vor depasi 25 l/mp, intensificari ale vantului, grindina de dimensiuni mici si medii.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 6 august 2014, pana la orele 15.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.