Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 24 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Oltenia 6 august

COD GALBEN: Furtuna in Oltenia 6 august

Cod galben de furtuna emis miercuri, 6 august 2014.

Local in jumatatea de nord-est a judetului Mehedinti; sudul si zona subcarpatica a judetului Gorj, inclusiv localitatile Turceni, Branesti, Turbulea; local in judetul Dolj, indeosebi zona localitatilor Filiasi, Bradesti, Almaj, zona limitrofa a municipiului Craiova, Breasta, Albesti, Podari, Segarcea, Bratovoiesti, Amarastii de Jos, Cosoveni se vor semnala averse de ploaie ce vor depasi 25-30 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului, descarcari electrice.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 6 august 2014, pana la orele 11.20.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.