Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 23 septembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Moldova 5 august

COD GALBEN: Furtuna in Moldova 5 august

Update ora 16.30
 
In partea centrala si de sud a judetului Botosani si nordul, centrul si estul judetului Iasi se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, averse ce izolat pot depasi 25-30 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila marti, 5 august 2014, pana la orele 18.00. 
 
Atentionare nowcasting cod galben de furtuna emisa marti, 5 august 2014.

Local in centrul si estul judetului Botosani si in estul judetului Iasi se vor semnala averse care vor atinge si depasi izolat 25-30 litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari ale vantului ce pot capata aspect de vijelie.

Atentionarea cod galben a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila marti, 5 august 2014, pana la orele 16.30.
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F