Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in Timis si Caras-Severin, 2 august 2014

COD GALBEN: Inundatii in Timis si Caras-Severin, 2 august 2014

Cod galben de inundatii pentru bazinele raurilor Barzova, Moravita, Caras si Timis, emis sambata, 2 august 2014.

Ca urmare a precipitatiilor cu caracter torential  estimate pe baza informatiilor radar si a precipitatiilor prognozate pentru urmatoarele ore, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si  cresteri rapide de niveluri si debite cu posibile depasiri ale cotelor de atentie pe unele rauri mici din bazinele hidrografice: Barzava, Moravita, Caras, Timis superior  si afluentii mici de stanga ai raului Timis (judetele Timis si Caras Severin).
Fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare în bazinul hidrografic Barzava.

Atentionarea cod galben de inundatii a fost emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor si este valabila sambata, 2 august 2014, pana la orele 24.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.