Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Bistrita-Nasaud 31 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Bistrita-Nasaud 31 iulie

Update ora 16:50

In zona de nord-vest a judetului Bistrita-Nasaud, indeosebi in zona localitatilor Rebra, Parva, Telciu, Tarlisua, Spermezeu, Zagra, Salva, Cosbuc se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, cantitati de averse ce vor cumula si depasi local 20-25 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului. 

Avertizarea cod galben a fost emisa de catre Adminstratia Nationala de Meteorologie si este valabila joi, 31 iulie 2014, pana la orele 18.30. 
 
Avertizare tip nowcasting cod galben emisa joi, 31 iulie 2014.

In zona de munte a judetului Bistrita-Nasaud se vor semnala frecvente descarcari electrice, cantitati de apa ce vor depasi local 20-25 litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni mici si medii. 

Avertizarea cod galben a fost emisa de catre Adminstratia Nationala de Meteorologie si este valabila joi, 31 iulie 2014, pana la orele 17.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.