Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Maramures 31 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Maramures 31 iulie

Update ora 16:35
Avertizare tip nowcasting cod galben emisa joi, 31 iulie 2014.

In zona de munte a judetului Maramures, indeosebi in zona localitatilor Bogdan Voda, Rozavlea, Stramtura, Barsana, Vadu Izei, Rona de Sus se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi local 25 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului. 

Avertizarea cod galben a fost emisa de catre Adminstratia Nationala de Meteorologie si este valabila joi, 31 iulie 2014, pana la orele 18.00. 
 
Avertizare tip nowcasting cod galben emisa joi, 31 iulie 2014.

In zona de munte a judetului Maramures se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi 20-25 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si grindina de dimensiuni mici si medii. 

Avertizarea cod galben a fost emisa de catre Adminstratia Nationala de Meteorologie si este valabila joi, 31 iulie 2014, pana la orele 16.30.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.