Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ploi torentiale in Transilvania, Oltenia
si Muntenia 29 iulie

COD GALBEN: Ploi torentiale in Transilvania, Oltenia
si Muntenia 29 iulie

Avertizare cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ emisa marti, 29 iulie 2014.

In intervalul mentionat vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferica accentuata la nivel local, indeosebi in Oltenia, Muntenia si Transilvania, precum si in zonele montane. Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. Cantitatile de apa vor mai depasi local 20...25 l/mp si izolat 30...40 l/mp.

NOTA: Instabilitatea atmosferica se va manifesta trecator si in regiunile estice si nord-vestice, dar pe arii restranse.


Codul galben de ploi a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil in intervalul 29 iulie, orele 10.00 - 22.00.

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.