Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Alba si Sibiu, 26 iulie 2014

COD GALBEN: Furtuna in Alba si Sibiu, 26 iulie 2014

Cod galben de furtuna emis sambata, 26 iulie 2014.

In zona de munte a judetului Alba, mai ales in zona localitatiilor Sugag, Cugir, Sasciori, Salistea, Sibot precum si Bucium, Abrud, Soholod, Vidra, Poiana Vadului, Avram Iancu, Arieseni si in zona de munte a judetului Sibiu, mai ales in zona localitatiilor Jina, Rasinari, Gura Raului, Rau Sadului, Talmaciu, Turnu Rosu, Racovita, Cartisoara se vor semnala precipitatii care vor depasi izolat 30 litri pe metru patrat, descarcari electrice, intensificari ale vantului, grindina de dimensiuni mici.

Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil sambata, 24 iulie 2014, pana la orele 15.30.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.