Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Constanta 24 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Constanta 24 iulie

Update 16:40
In zona central-estica a judetului Constanta, inclusiv municipiul Constanta se vor semnala averse de ploaie care vor atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii si intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila joi, 24 iulie 2014, pana la orele 17.25. 
 
Update 16:10
 
In sud-estul judetului Constanta se vor semnala averse de ploaie care vor atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii si intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila joi, 24 iulie 2014, pana la orele 17.00. 
 
Update 15:20
In judetul Constanta, arealul delimitat de localitatile Pantelimon, Cogealac, Sacele, Mihail Kogalniceanu, Castelu, Tortoman, Silistea se vor semnala averse de ploaie care vor atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii si intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila joi, 24 iulie 2014, pana la orele 16.20. 
 
Cod galben de furtuna emis joi, 24 iulie 2014.

In judetul Constanta, zona delimitata de localitatile: Ovidiu, municipiul Constanta, Agigea, Eforie, Cumpana, Valu lui Traian se vor semnala averse de ploaie care vor atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii si intensificari de scurta durata ale vantului. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila joi, 24 iulie 2014, pana la orele 15.05.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.