Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Moldova 23 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Moldova 23 iulie

Update ora 16.40
 
In judetul Vaslui, cea mai mare parte a judetului; judetul Galati, cea mai mare parte a judetului, inclusiv municipiul Galati se vor semnala cantitati de apa ce vor atinge si depasi 25-35 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice si grindina, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie.

Avertizarea cod galben este valabila pana miercuri, 23 iulie 2014, orele 18.00. 
 
Update ora 15.00

In judetul Galati, inclusiv orasul Beresti; judetul Vaslui, inclusiv orasele Barlad, Husi, Negresti, municipiul Vaslui se vor semnala cantitati de apa care vor atinge depasi 25-35 de litri pe metru patrat, descarcari electrice si grindina de mici dimensiuni, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie.

Avertizarea cod galben este valabila pana miercuri, 23 iulie 2014, orele 16.30. 
 
Cod galben de furtuna emis miercuri, 23 iulie 2014.

In jumatatea de est a judetului Galati, inclusiv orasele Targu Bujor si Beresti; judetul Vaslui: jumatatea de est, inclusiv municipiul Vaslui, orasele Barlad si Husi se vor semnala cantitati de apa care vor atinge si depasi 25-30 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice si grindina, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie.

Avertizarea cod galben este valabila pana miercuri, 23 iulie 2014, orele 15.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.