Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Covasna si Brasov 22 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Covasna si Brasov 22 iulie

Update 16:40
Local in judetul Covasna si in nord-estul judetului Brasov se vor semnala cantitati de precipitatii care pot depasi 25-30 de litri pe metru patrat, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina de dimensiuni mici si medii.
 
Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie sieste valabila marti, 22 iulie 2014, pana la orele 18.00. 
 
Cod galben de furtuna emis marti, 22 iulie 2014.

Local in nord-vestul judetului Covasna si local in nordul judetului Brasov se vor semnala averse de ploaie care vor atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii si intensificari ale vantului. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila marti, 22 iulie 2014, pana la orele 16.30.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.