Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Oltenia 22 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Oltenia 22 iulie

Update ora 09:00

Pe arii extinse in judetul Mehedinti, inclusiv municipiul Dr. Tr. Severin, pe arii relativ extinse in judetul Gorj, inclusiv municipiul Tg. Jiu si jumatatea vestica a judetului Dolj se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, averse ce vor depasi 20-25 l/mp, grindina de dimensiuni mici. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila marti, 22 iulie 2014, pana la orele 10.00. 
 
Cod galben de furtuna emis marti, 22 iulie 2014.

Pe arii relativ extinse in judetul Mehedinti, inclusiv zona municipiului Dr. Tr. Severin, jumatatea nordica a judetului Gorj, jumatatea vestica a judetului Dolj se vor semnala averse de ploaie care vor cumula si depasi 15-20 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului, frecvente descarcari electrice si grindina de mici dimensiuni. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila marti, 22 iulie 2014, pana la orele 09.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.