Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Bihor si Caras-Severin 18 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Bihor si Caras-Severin 18 iulie

Cod galben de furtuna emis vineri, 18 iulie 2014.

In judetul Bihor, jumatatea de nord in zona localitatilor: Cherechiu, Sacuieni, Salard, Ciuhoi, Tileagd, Biharia, Oradea, Alesd; judetul Caras-Severin, zona localitatilor Rustin, Domasnea, Mehadica, Teregova se vor semnala averse de ploaie care vor cumula izolat 20-25 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului, posibil grindina de dimensiuni mici, frecvente descarcari electrice. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 18 iulie 2014, pana la orele 16.25.
 
Update 16:30
In estul si sudul judetului Caras-Severin, zona localitatilor Slatina-Timis, Borlova, Teregova, Cornereva, Lapusnicel, Bozovici, Dalboset, Sopotu Nou; judetul Bihor, in zona localitatilor Sacuieni, Salard, Oradea, Alesd, Holod, Pocola si Beius se vor semnala averse de ploaie care vor cumula izolat 25 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului, frecvente descarcari electrice si grindina de dimensiuni mici. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 18 iulie 2014, pana la orele 17.25. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.