Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Constanta 18 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Constanta 18 iulie

Cod galben de furtuna emis vineri, 18 iulie 2014.

In centrul judetului Constanta, zona delimitata de localitatile Castelul, Poarta Alba, Basarabi, Ciocarlia, Cobadin, Mereni, Amzacea se vor semnala averse de ploaie care pot depasi izolat 20-25 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului, posibil grindina de dimensiuni mici. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 18 iulie 2014, pana la orele 16.00.
 
Update 15:45
In sud-estul extrem al judetului Constanta, inclusiv municipiul Mangalia se vor semnala averse de ploaie care pot depasi izolat 25-30 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie , grindina de dimensiuni mici, frecvente descarcari electrice. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 18 iulie 2014, pana la orele 16.45. 
 
Update 16:05
In sudul si estul judetului Constanta se vor semnala averse de ploaie care vor cumula izolat 25-30 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice si grindina de dimensiuni mici. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 18 iulie 2014, pana la orele 18.05. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.