Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Sibiu, Alba si Covasna 18 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Sibiu, Alba si Covasna 18 iulie

Cod galben de furtuna emis vineri, 18 iulie 2014.

Local in judetul Sibiu, la inceput in nordul judetului in zona localitatilor Bazna, Medias, Brateiu, Dumbraveni si in sud-estul judetului in zona localitatilor Bruiu, Arpasu, Porumbacu, Avrig, Talmaciu, zona de munte aferenta cu extindere in intreg judetul inclusiv in localitatile Sibiu, Cisnadie, Ocna Sibiului si centrul judetului; local in estul judetului Alba, mai ales in zona localitatilor Ocna Mures, Blaj, Jidvei, Cenade, Spring, Sebes Alba, Alba Iulia; local in sud-estul judetului Covasna, mai ales in zona localitatilor Aita Mare, Belin, Sfantu Gheorghe, Oyun, Cichis, Ileni se vor semnala averse de ploaie care pot depasi izolat 25 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni mici si medii si frecvente descarcari electrice. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 18 iulie 2014, pana la orele 16.30.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.