Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Bistrita-Nasaud si Cluj 16 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Bistrita-Nasaud si Cluj 16 iulie

Cod galben de furtuna emis miercuri, 16 iulie 2014.

In judetul Bistrita-Nasaud: - zona localitatilor Sanmihaiu de Campie, Micestii de Campie, Budesti, Silivasu de Campie, Urmenis, zona localitatilor Bistrita, Satu Nou, Magherus, Budacu de Jos; judetul Cluj: zona localitatilor Taga, Buza, Geaca, Palatca, Mociu, Caianu, Ploscos, Ceanu Mare, Frata, Camarasu, Catina se vor semnala averse de ploaie care pot depasi 20-25 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 16 iulie 2014, pana la orele 17.15.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.