Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 13 iulie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Bistrita-Nasaud si Cluj 16 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Bistrita-Nasaud si Cluj 16 iulie

Cod galben de furtuna emis miercuri, 16 iulie 2014.

In judetul Bistrita-Nasaud: - zona localitatilor Sanmihaiu de Campie, Micestii de Campie, Budesti, Silivasu de Campie, Urmenis, zona localitatilor Bistrita, Satu Nou, Magherus, Budacu de Jos; judetul Cluj: zona localitatilor Taga, Buza, Geaca, Palatca, Mociu, Caianu, Ploscos, Ceanu Mare, Frata, Camarasu, Catina se vor semnala averse de ploaie care pot depasi 20-25 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 16 iulie 2014, pana la orele 17.15.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.