Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 14 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari de vant, grindina

COD GALBEN: Ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari de vant, grindina

In intervalul 19 iunie ora 21 - 20 iunie ora 21 instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata in cea mai mare parte a tarii, fiind caracterizata de ploi cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot avea si aspect de vijelie si izolat caderi de grindina. In Oltenia, jumatatea de vest a Munteniei, sudul Banatului, Carpatii Meridionali, iar pe parcursul zilei de duminica si in Transilvania si restul zonelor montane, cantitatile de apa vor depasi local 25 - 30 l/mp si izolat 50 - 60 l/mp.

NOTA : Atentionarea meteo poate fi actualizata in cursul zilei de maine pentru regiunile care urmeaza a fi afectate de instabilitatea atmosferica in perioada urmatoare.

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.