Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 28 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Caras-Severin si Hunedoara
16 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Caras-Severin si Hunedoara
16 iulie

Cod galben de furtuna emis miercuri, 16 iulie 2014.

Local in judetul Caras-Severin, indeosebi zona de munte; local in judetul Hunedoara, indeosebi jumatatea sudica si extremitatea nordica se vor semnala averse de ploaie care vor cumula local peste 25 - 30 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 16 iulie 2014, pana la orele 15.00.
 
Update 14:50

Local in judetul Caras-Severin, indeosebi jumatatea vestica; local in judetul Hunedoara, indeosebi partea de nord si sud-vest se vor semnala averse de ploaie care vor cumula local peste 25 - 30 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 16 iulie 2014, pana la orele 16.00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.