Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 14 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Caras-Severin si Hunedoara
16 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Caras-Severin si Hunedoara
16 iulie

Cod galben de furtuna emis miercuri, 16 iulie 2014.

Local in judetul Caras-Severin, indeosebi zona de munte; local in judetul Hunedoara, indeosebi jumatatea sudica si extremitatea nordica se vor semnala averse de ploaie care vor cumula local peste 25 - 30 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 16 iulie 2014, pana la orele 15.00.
 
Update 14:50

Local in judetul Caras-Severin, indeosebi jumatatea vestica; local in judetul Hunedoara, indeosebi partea de nord si sud-vest se vor semnala averse de ploaie care vor cumula local peste 25 - 30 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 16 iulie 2014, pana la orele 16.00. 
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.